OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. július 29., szerda 14:24

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. július 29., szerda (OS) - Ha a baloldalon múlt volna, százezrek veszítik el munkájukat - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) és Komjáthi Imre (MSZP) nyilatkozatára

    A koronavírus-járvány sok ember munkahelyét is veszélyezteti, ha a baloldalon múlt volna, akkor százezrek veszítik el munkájukat. A baloldal ugyanis semmilyen járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedést és költségvetési forrást nem támogatott. A támogatás helyett csak kamuvideók és álhírek gyártásával és folyamatos politikai támadással vannak elfoglalva, és ugyanazt a megszorításokra épülő politikát követelik, amivel egyszer már tönkretették az országot. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt megduplázta a munkanélküliséget, a válságban sem segítette a munkahelyek megtartását, hanem megszorításokkal még tovább súlyosbította a munkanélküliséget. 2010 óta a munkanélküliség harmadára csökkent, a mostani gazdaságvédelmi akció pedig több mint egymillió magyar ember munkahelyét védi, és a munkahelyteremtő beruházások ösztönzésével minden a vírus által elpusztított munkahely helyébe újat teremtünk. A foglalkoztatási adatokból kirajzolódik, hogy a korábban munkájukat elveszített emberek jelentős része már vissza tudott térni a foglalkoztatásba, júniusban 60 ezer fővel bővült a foglalkoztatottak száma, és az a cél, hogy minden álláskereső újra munkához jusson.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.