OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 15. szombat
Ismertető


2020. július 30., csütörtök 12:59

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. július 30., csütörtök (OS) - Az 5 milliós fizetéshez nem kellett engedély?

    Gulyás Gergely a mai kormányinfón mondhatta volna azt is, hogy a kormány nagy ívben tesz a postások béremelésére, helyette, ellesve Orbán brüsszeli produkcióját, azt mondta, Brüsszel az, ami nem engedi a fizetésemelést. No, de itt a fideszes papírkard, indulhat az újabb látványszabadságharc! Milyen érdekes, a Posta-vezér 5 milliós fizetéséhez nem kellett Brüsszel engedélye, bár ha Brüsszel valamit tilt, a kormányt általában az sem érdekli, legyen szó lopásról, hazudozásról, a jogállamiság lábbal tiprásáról.

Bátorság hát, elvtársak! Ne féljetek megemelni a postások bérét akkor se, ha Brüsszel tiltja. Ne papírkardot rántsatok, hanem papírpénzt adjatok. Kivételesen ne magatoknak, hanem azoknak, akik minimálbérért viszik a milliárdos nemzeti szemeteteket, akarom mondani konzultációtókat.

Üdvözlettel,
Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.