2020. augusztus 15. szombat

2020. július 31., péntek 09:47

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2020. július 31., péntek (OS) - A baloldal a parlamentben akar cirkuszolni a brüsszeli veresége után - Reagálás parlamenti ülés kezdeményezésére

A baloldal az uniós költségvetési tárgyalásokból sem tanult semmit. Miután hazugságokat terjesztettek Magyarországról, és azt akarták, hogy hazánk rosszabbul járjon, most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni. Ebben a kormánypártok nem vesznek részt.

A miniszterelnök az öt tárgyalási nap alatt 3 milliárd euróval többet szerzett az országnak annál, mint ami a korábbi igazságtalan javaslatban szerepelt és visszaverte azt a zsarolási kísérletet, hogy a pénz felhasználását elfogult politikai feltételekhez kössék. Ez siker minden magyar számára. A hazai baloldal ezt viselje el, hagyjon fel a Magyarország ellen folytatott politikával és ne cirkuszoljon.

Kocsis Máté, frakcióvezető
     Kiadó: Fidesz-frakció