OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. július 31., péntek 09:52

Az American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. július 31., péntek (OS) - Az American Councils Alapítvány 18-26 éves felsőoktatásban tanuló résztvevőket keres bármely tudományterületről az Elie Wiesel Nobel-békedíjas író, aktivista, egyetemi tanárról elnevezett tanulmányútjára. Olyan jelentkezőket várnak, akiket érdekel a II. világháború, a történelem általában és az emberi jogok, valamint szívesen tennének a közösségükért.

    A sikeres magyar jelentkezők román és moldovai egyetemistákkal együtt lehetőséget kapnak arra, hogy román, lengyel és magyar helyszíneket bejárva egy tanulmányút keretében tudjanak meg többet a holokausztról, virtuális oktatásban vegyenek részt és az új ismeretek alapján megvalósítsák projektötletüket!

A részvétel ingyenes és angol nyelven folyik.  

Pályázni a személyes adatok megadásával és néhány rövid esszékérdés megválaszolásával az alábbi linken lehet: https://ais.americancouncils.org/eliewiesel

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9-én éjfél

További részletek a projektről itt: https://americancouncils.ro/programe/elie-wiesel-study-tour/

A magyar egyetemisták részvételét az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége támogatja. Az Elie Wiesel tanulmányút kezdeményezője az American Councils for International Education - Romania, a magyar egyetemisták részvételét a budapesti székhelyű American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány szervezi.

Érdeklődni a hu@americancouncils.org e-mail címen vagy a +36 30 979 0314 telefonszámon.

     Kiadó: American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.