2020. augusztus 15. szombat

2020. július 31., péntek 14:26

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. július 31., péntek (OS) - A vizitdíj százszorosát kérik el Orbánék a hazajövő magyaroktól koronavírus tesztért

Végre lehet tudni, hogy hol és mennyiért tesztelhetik majd magukat a külföldről hazajövő magyar családok augusztus 1-től.

Orbánék a baloldali kormányokat megszégyenítő módon a korábbi vizitdíj százszorosát, mintegy 30 ezer forintot kérnek el a családoktól azokért a tesztekért, amelyeket az ő adójukból vettek meg tonnaszámra Kínából. Az egész pofátlanságnak a legteteje pedig, hogy ezt a pénzt odaadják azoknak a magánszolgáltatóknak, akik a teszteket elvégzik, így most az adófizetők pénzén duplán gazdagodhatnak.

A koronavírus-járvány lehetőséget adott arra, hogy a hazai egészségügyet meggyógyítsa a kormány, helyette nem tett mást, mint fizetőssé tette azt azoknak a családoknak, akik előre tervezett nyaralásukról térnek haza, vagy akik például Angliából, vagy máshonnan jönnének haza rokonlátogatásról. Jól mutatja, hogy a hazai egészségügy romokban van, hogy a lakosok szűrését, nem az állami, hanem a fizetős hazai egészségügyben végezteti el a Kormány.

Orbán Viktor amikor azt mondta, hogy az egészség nem üzlet, akkor is csak szokás szerint hazudott!

Dr. Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom