2020. szeptember 25. péntek

2020. augusztus 2., vasárnap 09:03

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 2., vasárnap (OS) -

Érdekes, hogy ez az érzékenység valahogy mindig kizárólag autoriter, diktatórikus törekvésű, keleti despoták kapcsán jön elő, miközben a nyugati országokkal való diplomáciai kapcsolatok egyre inkább szólnak a sértegetésről, és egyre kevésbé a tiszteletteljes párbeszédről.

A Hagia Sophia esete mint cseppben a tenger mutatja a magyar kormány gyávaságát, haszonelvűségét és kétarcúságát. Az Orbán-rendszernek csak addig van szüksége a keresztény álarcra, ameddig a rablott vagyont lehet takargatni vele. A pénz és a hatalom sajnos fontosabb számukra, mint a keresztény értékek.
     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő