OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető


2020. augusztus 2., vasárnap 10:46

VÁR!!!A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 2., vasárnap (OS) - A Demokratikus Koalíció fejet hajt a roma holokauszt áldozatai előtt

    Augusztus 2-a a roma holokauszt emléknapja. Ezen a napon emlékezünk arra a sokezer emberre, akiket cigány származásuk  miatt gyilkoltak meg a II. világháborúban.

A Demokratikus Koalíció fejet hajt a roma holokauszt áldozatai előtt. A mi kötelességünk emlékezni és emlékeztetni, azért, hogy soha ne ismétlődhessen meg az, hogy egy ország saját polgárait alsóbbrendűnek tekintve, szó nélkül halálba küldi. Hetvenöt évvel a második világháború befejezése után a világon még mindig a gyűlölet uralkodik, ezért különösen fontos, hogy ne engedjük letagadni vagy feledésbe merülni a múlt borzalmait. Mi, európai magyarok egy sokszínű világban hiszünk, ahol érték a sokféleség, a kultúrák eltérősége, ahol senkit sem érhet hátrány a származása miatt.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.