OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. augusztus 3., hétfő 13:53

A Magyar Solymász Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 3., hétfő (OS) - A Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlése

    2020. augusztus 1-én tartotta a Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlését, melyre a gödöllői Királyi Kastély színháztermében került sor. Az elnöki és a szakmai, pénzügyi beszámolók, valamint az elmúlt 5 év értékelése után számos új tag és tagjelölt került felvételre az egyesület soraiba. Ezután következett az új egyesületi vezetőség megválasztása. A jelöltek szakmai múltját és a solymászat iránti elhivatottságát mindenki ismerte, így senkinek nem okozott meglepetést, hogy a Prágay István vezette korábbi vezetőséget újraválasztották további 5 éves időtartamra. A közgyűlés befejezéseként a régi hagyományokat megtartva ismét megválasztották az "ÉV SOLYMÁSZA" megtisztelő cím új birtokosát, aki a Magyar Solymász Egyesület örökös tagja, br.v. Győrffy-Villám András címzetes egyetemi docens úr lett.  
     Kiadó: Magyar Solymász Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.