OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 28. hétfő
Ismertető


2020. augusztus 4., kedd 20:35

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 4., kedd (OS) - Hangfelvétel bizonyítja, hogy a gödi momentumos polgármester fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit

    Az LMP, a DK és a Jobbik számára elfogadhatatlan volt, hogy Balogh Csaba a választáson őt támogató szövetséges pártok ellen fordult és a Fidesszel készült egy új városvezetés kialakítására - ez ugyanis nyíltan szembemegy a gödi polgárok választásokon kinyilvánított akaratával. Ezért az LMP, a DK és Jobbik képviselői kiléptek a Momentummal közös frakcióból és önálló képviselőcsoportot alakítottak Gödön.

Rónai Sándor
A DK választókerületi elnöke
Európai Parlamenti képviselő
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.