2024. április 25. csütörtök

2020. augusztus 6., csütörtök 12:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 6., csütörtök (OS) - Nem túl meglepő módon már megint kiderült, hogy a Pesti Srácok ócska hazugságokból próbál megélni - Gyurcsány Ferenc újabb pert nyert egy kormányszócső ellen

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ismét jogerősen pert nyert a hazugságokat terjesztő Pesti Srácok ellen. Az egyik legvonalasabb fideszista propagandaoldal szerint Czeglédy Csaba rendszeresen pénzzel teli cipősdobozokkal kereste fel a DK elnökét. A bíróságon már a legócskább magyarázkodással igyekeztek védeni magukat, ahogyan ez igazi jellembajnokokhoz illik.  A Pesti Srácok a bíróságon képes volt azt előadni, hogy “a cipősdoboz kifejezéshez azonban pozitív jelentés tartalom társul, a Baptista Szeretetszolgálat hosszú évek óta minden karácsonykor cipősdoboz akciót hirdet rászoruló gyermekek támogatására".

A Demokratikus Koalíció soha nem fogja szó nélkül hagyni, hogy bugyuta, rosszindulatú, kormányhoz dörgölőző újságírók hamis híreket terjesszenek rólunk. Mivel ezek a hazugságok rendszeresen megbuknak, amúgy is kár erőlködni. Nyilván, mivel ezek az “újságírók" máshoz nem értenek, kénytelenek megfelelni a hatalom elvárásainak, és legyártani a napi hazugságkvótát, ám innen csak annyit tudunk mondani: ez megint nem jött be, srácok!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció