OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. augusztus 6., csütörtök 12:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 6., csütörtök (OS) - Nem túl meglepő módon már megint kiderült, hogy a Pesti Srácok ócska hazugságokból próbál megélni - Gyurcsány Ferenc újabb pert nyert egy kormányszócső ellen

    Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ismét jogerősen pert nyert a hazugságokat terjesztő Pesti Srácok ellen. Az egyik legvonalasabb fideszista propagandaoldal szerint Czeglédy Csaba rendszeresen pénzzel teli cipősdobozokkal kereste fel a DK elnökét. A bíróságon már a legócskább magyarázkodással igyekeztek védeni magukat, ahogyan ez igazi jellembajnokokhoz illik.  A Pesti Srácok a bíróságon képes volt azt előadni, hogy “a cipősdoboz kifejezéshez azonban pozitív jelentés tartalom társul, a Baptista Szeretetszolgálat hosszú évek óta minden karácsonykor cipősdoboz akciót hirdet rászoruló gyermekek támogatására".

A Demokratikus Koalíció soha nem fogja szó nélkül hagyni, hogy bugyuta, rosszindulatú, kormányhoz dörgölőző újságírók hamis híreket terjesszenek rólunk. Mivel ezek a hazugságok rendszeresen megbuknak, amúgy is kár erőlködni. Nyilván, mivel ezek az “újságírók" máshoz nem értenek, kénytelenek megfelelni a hatalom elvárásainak, és legyártani a napi hazugságkvótát, ám innen csak annyit tudunk mondani: ez megint nem jött be, srácok!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.