OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. augusztus 7., péntek 14:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 7., péntek (OS) - Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről? – Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

    Álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről, akik úgy kezelték a válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára, megszorítást megszorításra halmoztak. A baloldal kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, több százezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is. Az elmúlt hónapokban inkább akadályozták a járvány elleni védekezést ahelyett, hogy támogatták volna a gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseket. A baloldal nem volt képes megszavazni a gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges jogszabályokat és költségvetési forrásokat sem. Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.