OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. augusztus 14., péntek 09:51

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 14., péntek (OS) -

        A becsületes kampányban és a tisztességes politizálásban hiszek. Egymás kritizálása nem mehet túl azon a határon, ami már az emberi méltóságot sérti. Ez igaz a kormánypárti-ellenzéki versenyre is, de fontos, hogy az ellenzéki politikusok se egymás lejáratásával foglalkozzanak, hanem érdemi javaslatokkal, programpontokkal és jövőképpel álljanak elő. A vitának és a párbeszédnek helye van, sőt ezek elengedhetetlenek, de csúsztatásoknak, féligazságoknak, hazugságoknak nincs helyük.
     A 2010 óta eltelt 10 évben parlamenti képviselőként igyekeztem hiteles és aktív munkát végezni Vas megyéért. Elkötelezett vagyok az európai vitakultúra meghonosítása iránt, hogy egy fejlődő, demokratikus és igazságos Magyarországon élhessünk. Nem saját magamért harcolok, hanem ezekért a célokért – ebben pedig megingathatatlan vagyok.

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.