OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. augusztus 15., szombat 09:22

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 15., szombat (OS) -

        Folytathatnám a sort, de talán fölösleges, hiszen aki változtatni akar a jelenlegi korrupt rendszeren, annak nem kicsinyesen a saját hatalmába kell kapaszkodnia, hanem tettekben is cselekednie kell.
     Ha én lennék az ellenzéki pártvezetők helyében, akkor azokat a kilépett, volt Jobbikos polgármestereket is megkeresném, akik lehet, hogy nem indulnának el, de egyértelműen ők a legesélyesebbek a győzelemre. Ilyen Mirkóczki Ádám, volt képviselőtársam, aki 39%-ot ért el, míg az utána következő ellenzéki jelölt mindössze 6%-ot, vagy Kepli Lajos volt képviselőtársam, Balatonalmádi polgármestere, aki 34%-al három és félszer jobb eredményt ért el, mint a következő ellenzéki jelölt.
     Tényleg nem sorolom tovább azokat a kiemelkedő eredményt felmutató volt Jobbikosokat, akik indulását azzal gyengítené a Jobbik, hogy ellenjelöltet indít velük szemben. Lassan értelmet nyer a Jobbikból való kizárásunk. Vajon ez kinek az érdeke?

     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.