OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. szeptember 8., kedd 17:37

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 8., kedd (OS) -

    Nemzetközi gyakorlatokat tartanak Magyarországon szeptember 7. és október 7. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterének (Újmajor, Hajmáskér, Körös-hegy, Bakonykút és Újdörögd) térségében.

 A gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb csapatmozgásra és katonai gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útvonalakon:

-          2020. szeptember 09-én (szerdán) 22:00 és szeptember 10-én (csütörtökön) 02:00 óra között Nagylak (Románia) – Veszprém útvonalon.

-          2020. szeptember 12-én (szombaton) 00:05 és 11:00 óra között a Tornyosnémeti (Szlovákia) határátkelőhely – Veszprém útvonalon.

-          2020. szeptember 12-én (szombaton) 22:00 és szeptember 13-án (vasárnap) 08:00 óra között a Nagylak (Románia) határátkelőhely – Veszprém útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai szállítmányokat, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvoj hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.
     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.