OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 29. kedd
Ismertető


2020. szeptember 11., péntek 00:01

A Sonus Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - Fiatal zenészek karrierjének előmozdítását támogatja a héten indult FOCUS on You című programsorozat. Az online workshop-sorozaton 18-35 év közötti előadóművészek és zeneszerzők sajátíthatnak el a zenei üzleti életben szükséges készségeket és tudást, személyre szabott, interaktív formában. A sorozatot a fiatal zenészek jövőképéről szóló nyilvános kerekasztal-beszélgetés vezeti be.

    A Focus on You egy olyan, non-profit alapon működő, inspiráló programsorozat, melynek során minden alkalommal más és más téma kerül fókuszba. Idén ősszel a résztvevők a projekttervezés, időgazdálkodás, stresszkezelés, a közösségi média használata, a PR-szövegek írása és a szerzői jog területén kaphatnak segítséget az adott terület szakértőjétől, professzionális trénerektől.
Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is. A workshopra az egész ország területéről és a határon túlról is várnak résztvevőket.

A sorozat bevezetőjeként egy nyilvános online kerekasztalbeszélgetésen Győri Noémi fuvolaművész, Mórocz Kata tréner, Varga Judit zeneszerző és Zsoldos Dávid, az Európai Zenei Tanács alelnöke járják körül Ajtony Csaba karmester, zeneszerző vezetésével azt a kérdést, hogy milyen kilátásokkal indul neki egy fiatal zenész a karrierjének a 21. században.

     Kiadó: Sonus Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.