OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető


2020. szeptember 11., péntek 12:50

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - Gulyás Gergely beismerte, hogy spórolás miatt nem tesztelnek többet

    Gulyás Gergely szerint mivel a teszteket az adófizetők pénzéből fizetik, ezért nem szabad ész nélkül tesztelgetni mindenkit. Végtelenül cinikus megjegyzés ez egy olyan kormány tagjától, amely a munkavállalók és a munkahelyek védelme helyett az adófizetők pénzéből több százmilliárdos őrült pénzszórásba kezdett a fideszes oligarchák között.

Gulyás Gergely figyelmébe ajánljuk, hogy a szakértők szerint a közösségi terjedés megfékezése és a járvány lassítása érdekében minél több tesztelésre van szükség, és nem elég csak a tünettel rendelkezőket tesztelni. Továbbá jó lenne, ha azt sem felejtené el a miniszter, hogy az adófizetők a fizetésükből már megfizették az egészségügyi ellátás árát, így a tesztekét is.

Az MSZP ezért azt javasolja, hogy a kormány kezdje meg azonnal a tömeges és ingyenes tesztelést valamennyi munkavállaló, elsősorban a megfertőződés szempontjából magas rizikójú emberek, tehát az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok és a szociális szféra dolgozóinak körében.

Itt az ideje, hogy az oligarchák további pénzelése helyett végre a magyarok biztonságára és védelmére fordítsák az adófizetők pénzét!

Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága a legfontosabb éppen ezért úgy gondoljuk, hogy ezen intézkedések bevezetése nem tűrhet további halasztást.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.