OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető


2020. szeptember 11., péntek 14:14

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - A baloldal csak akadályozta a vírus elleni küzdelmet – Reagálás az MSZP nyilatkozatára

    A baloldal csak akadályozta a vírus elleni küzdelmet. Miközben most a védekezés fontosságáról papolnak, a járvány kezdete óta a kamuvideók, az újabbnál újabb álhírek gyártásával és a politikai támadásokkal  vannak elfoglalva. Az egészségügyi és gazdasági védekezéshez szükséges intézkedéseket, pénzügyi forrásokat sem voltak képesek megszavazni. A baloldal nem akart részt venni a járvány elleni nemzeti összefogásban, sőt a második hullámra való felkészülést is akadályozták. Ha rajtuk múlott volna se védőfelszerelések, se gazdaságvédelmi támogatások nem lennének. A Fidesz-KDNP azonban továbbra is támogatja a kormány intézkedéseit, hogy ezáltal gondoskodjunk az idősek és az iskolák biztonságáról, valamint a magyar gazdaság zavartalan működéséről, a munkahelyek védelméről.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.