OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. szeptember 11., péntek 14:47

Budapest Főváros Kormányhivatala közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 11., péntek (OS) - Azonnali fertőtlenítést végez a kormányhivatal a Kamaraerdei Idősek Otthonában

    A Fővárosi Önkormányzat által fenntartott Kamaraerdei Idősek Otthona két telephelyén, a Kamaraerdei úti és Rupphegyi úti idősotthonokban összesen 29 fő fertőződött meg koronavírussal. A Kamaraerdei úti otthonban 13 gondozott és 2 fő dolgozó, a Rupphegyi úti otthonban 12 gondozott és 2 dolgozó érintett. A gyanú szerint a vírust egy gyógytornász vitte be az otthonba, aki 30 fő gondozottnak tartott gyógytornát. Egy idős gondozott elhunyt, 24 kórházban van, többségük tünetmentes, illetve enyhe tüneteik vannak. A Kormányhivatal XI. Kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya mindkét helyszínen folyamatosan jelen van, a Kamaraerdei úti otthonban az érintett "C" épületre járványügyi zárlatot rendelt el, a mai napon pedig mindkét otthonban fertőtlenítést végeznek.
     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.