OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. szeptember 13., vasárnap 13:19

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 13., vasárnap (OS) - Reakció Hende Csaba állításaira -

    Hende Csaba, Szombathely és térségének országgyűlési képviselője, láthatóan menekül a felelősség elöl, ködösít, csúsztat és pózol ahelyett, hogy a város egyik legsikeresebb sportklubja, az SZKKA Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia számára méltó körülményeket biztosítana egy közpénzből épült létesítményben.

A bukott miniszter nem állíthat két dolgot egyszerre: nem lehet egyszerre a térség kijáró embere, akinek személyesen meg kell köszönni minden pályázaton elnyert milliót, és nem lehet ártatlan, tehetetlen bámészkodó, amikor a HVSE - ahol aljas módon anyagilag függővé tett sportolók által választott vezetők - kicsinyes bosszúból kárt okoznak a szombathelyi sportéletnek. Ha ezen változtatni akarna az Orbán Viktor által személyesen kirúgott miniszter, akkor elérné, hogy az állami támogatást nem a saját hűbérbitokának számító HVSE, hanem a sportcsarnokot üzemeltető önkormányzati gazdasági társaság kapná, elérné, hogy a sportkomplexumot eredményesség és szükség, nem pedig fideszesség alapján lehessen használni.

A tinilányokat megszégyenítő pózolása a bukott miniszternek elfedi a szomorú valóságot: Hende a múlt és kicsinyes bosszújainak foglya, aki a választókerületét hűbérbirtoknak tekinti.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.