OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 29. kedd
Ismertető


2020. szeptember 14., hétfő 08:27

A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) -

        Továbbra is fontosnak tartjuk a helyi, környékbeli nevezetességek megismerését, azt, hogy észrevegyük a közvetlen környezetünkben lévő természeti vagy kulturális, építészeti, vallási értékek szépségeit.
     Tavaly 15 ezernél is több résztvevő csaknem 260 túrán 1700-nál is több kilométert tett meg a kampány ideje, október 1-31 alatt. A megelőző években pedig mintegy 243 ezer ember 2576 helyszínen az országban csaknem 16 ezer kilométert tett meg gyalogosan- ezzel hétszer kerülték meg Magyarországot.
     Nevezési határidő: szeptember 22.
     Jelentkezés: online a masport.hu oldalon a Világ Gyalogló (HÓ)Nap alatt
     A nyugdíjasklubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége kezdeményezésére 2020. október 8-ára hirdeti meg a Világ Gyalogló napot.

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ
Az eseményt hivatalosan az 1992. június 7-i, Rio de Janeiro-i Föld Konferenciát követően indították útjára. 2000 óta a világ minden kontinensén, már legalább 60 országban rendeztek és rendeznek Gyalogló Napot, Magyarország 1999-ben lépett a rendező országok sorába.


     Kiadó: Magyar Szabadidősport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.