OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető


2020. szeptember 14., hétfő 11:17

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - A magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről

        A GKI fogyasztói bizalmi indexe szerint a magyarok egyre jobban félnek a munkanélküliségtől. Augusztus után szeptemberben is nőtt azok száma, akik nem érzik biztonságban a munkahelyüket, holott jelenleg alig vannak érvényben gazdasági károkkal járó korlátozások. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire védte meg a kormány a magyar munkahelyeket. Orbán Viktor hiába állította szombat esti beszédében, hogy már a válság előtti szinten van a munkahelyek száma, az emberek a saját szemüknek hisznek, nem a miniszterelnöknek.
     A Demokratikus Koalíció szerint a magyarok pontosan tudják, hogy Orbán hazudott a munkahelyekről. A DK szerint a kormány kétszer is elárulta a munkából élőket: először akkor, amikor nem védte meg a munkahelyeiket, másodszor pedig akkor, amikor nem adott semmilyen rendkívüli támogatást a munkájukat elvesztetteknek. A DK szerint nekünk, európai magyaroknak is járna az Európában bevett munkahelyvédelem és válságkezelés, az Orbán-kormány azonban erre láthatóan hónapok elteltével is képtelen, ezt pedig látják és érzik az emberek is.

dr. Molnár Csaba
a DK ügyvezető alelnöke, az EP Gazdasági Bizottságának tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.