OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. szeptember 14., hétfő 12:36

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - A Fidesz százmilliárdokat osztogat az oligarcháknak miközben a magyarok a munkanélküliségtől rettegnek

        A kormány duplázza meg a családi pótlékot, továbbá csökkentse a gáz, a távfűtés és a villamos energia árát úgy, hogy a kisfogyasztóknál nagyobb kedvezmény maradjon!
     Mindezek mellett pedig ingyenessé kell tenni a teszteket, mert a magyar családok nem tudják megfizetni a két vizsgálat árát, mint ahogy nem bírják a munkából való két hét kiesés terhét sem.
     Itt az ideje, hogy a kormány végre a magyar családok megmentésével és a magyar munkavállalók helyzetének javításával foglalkozzon!  

MSZP
Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.