OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. szeptember 14., hétfő 16:31

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - Bajban ismerszik meg az ember! Cselekvés helyett ismét a kormánytól várja a megoldást Karácsony Gergely.

    A belföldi turizmussal szemben, a nagyrészt külföldiekre épülő budapesti idegenforgalom mostanra jól láthatóan beszakadt! Sürgősen kell cselekedni, hiszen jól látható, hogy a mostani helyzet befolyásolja 2021-et, sőt az azt követő éveket is. Ennek ellenére Karácsony Gergely továbbra is úgy gondolja, hogy neki semmi feladat sincs a járványhelyzet miatt kilátástalan helyzetbe került vendéglátósokkal, idegenvezetőkkel, szállodásokkal és a taxisokkal. Elfogadhatatlan, hogy a főpolgármester a budapesti gazdasági élet szereplőivel még párbeszédre sem hajlandó.

A fővárosi Fidesz-KDNP képviselőcsoport továbbra is kitart amellett, hogy Budapest különítsen el 50 milliárd forintot a meglévő forrásaiból. Ezt a pénzt pedig – a környező európai nagyvárosokhoz hasonlóan - a budapesti idegenforgalomban dolgozók, a vendéglátósok, az idegenvezetők, a szállodások és a taxisok megsegítésére kell költeni.

Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.