OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. szeptember 14., hétfő 18:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 14., hétfő (OS) - Így működik egy hibrid rezsim időérzéke

    Ami már eddig is mindenki számára világos volt, az a bírósági adminisztráción is végre végigfutott: Jakab Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. Nyilvánvalóan nem a véletlen műve, hogy mindez csak a borsodi jelöltállítás határidejének (2020. szeptember 4.) másnapján, 2020. szeptember 5-én vált jogerőssé.

Mint ismert, a Jobbik logója azért nem szerepelhet az időközi választás szavazólapján, mert a Nemzeti Választási Bizottság szerint szabálytalan volt a jelölés. Hiába bizonyítottuk, hogy már rég jogerőre kellett volna emelkednie Jakab Péter elnökké választásának, a jogerős végzést valahol a padláson rejtegették.

Az ilyen furcsa "véletlenek" a Fidesz-kormány hibrid rezsimjének gátlástalan befolyását és kicsinyes bosszúját igazolják. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit: a Jobbikot senki sem fogja meghátrálásra kényszeríteni, tovább harcolunk a magyar emberek szabadságáért és jólétéért, s minden követ megmozgatunk, hogy az ellenzék közös jelöltjét győzelemhez segítsük a borsodi 6. számú választókerület időközi választásán. Hála ugyanis az ellenzéki összefogásnak, Bíró László az 5 ellenzéki párt logójával mégiscsak ott lesz a szavazólapon. A kétharmados hatalmához betegesen ragaszkodó és a borsodi közpénzszivattyús cégekhez a Koncz, illetve a Mészáros családon keresztül kötődő Orbán Viktor pitiáner húzásai ellenére.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.