2020. október 20. kedd

2020. szeptember 15., kedd 10:25

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 15., kedd (OS) - Az osztatlan közös tulajdon felszámolásáért folytatódik a földértékesítési program

A gazdáknak most is 30 napja lesz pályázni, egy egyszerű ügyfélkapus regisztrációt követően. Ahogy az első két ütemnél, most is a Magyar Állam fizeti az értékbecslés költségeit az 1 hektár alatti méretű földek esetében. Arra törekszünk tehát, hogy megfelelve a kormány által elrendelt biztonsági előírásoknak, a lehető legkevesebb személyes kontaktus mellett kínáljuk fel a magyar gazdáknak az állami földvásárlás lehetőségét. Az értékesítésre meghirdetett földek listája a www.nfk.gov.hu oldal mellett a www.kormany.hu oldalon is elérhető lesz, valamint az érintett települések önkormányzatainak honlapján is közzétételre kerül.

Kiadó: Agrárminisztérium