OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 28. hétfő
Ismertető


2020. szeptember 16., szerda 11:59

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 16., szerda (OS) - DK: Karnyújtásnyira kerültek a magyarok az európai minimálbérhez és az Egészségügyi Unióhoz

    A Demokratikus Koalíció egyik legnagyobb vállalása volt az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió bevezetése. Sokan nem hitték el nekünk, hogy ez sikerülhet, az elmúlt több mint egy év megfeszített munkája azonban minket igazolt. Kitartásunknak és elszántságunknak köszönhetően egyre közelebb kerülünk sokak álmához.

Az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió bevezetése ma egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Óriási siker, hogy már az Európai Bizottság is elkötelezett a bevezetésük mellett. Hatalmas öröm ez a DK-nak, és még nagyobb siker minden európai magyarnak. Végre elérhető közelségbe került az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió. Hiszünk benne, hogy a tisztességes megélhetés, a tisztességes bér, és a magas szintű egészségügy ellátás minden európai magyarnak jár. Nem dőlünk hátra, hanem fokozzuk erőfeszítéseinket, hogy az Egészségügyi Unió és az európai minimálbér a lehető legjobban szolgálja a magyarokat!

Dobrev Klára
a DK EP-képviselője, az Európai Parlament alelnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.