OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 28. hétfő
Ismertető


2020. szeptember 16., szerda 12:08

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 16., szerda (OS) - Soron kívüli tájékoztatást az Alkotmányvédelmi Hivatal menesztett vezetőjének ügyében!

    Sokakat váratlanul ért az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjének leváltása. Az azóta eltelt időben a sajtóban megjelent információk okán, a mai napon soron kívüli tájékoztatást kértem a Belügyminisztériumtól, hogy ebben a nemzetbiztonsági szempontból különösen veszélyeztetett időszakban miért volt feltétlenül szükséges a magyar elhárítás vezetőjének soron kívüli leváltása?

Egyúttal arra kértem Pintér Sándor belügyminisztert, hogy feltétlenül gondoskodjon a Belügyminisztérium képviseletéről a nemzetbiztonsági bizottság szeptember 21-én soron következő ülésén!

Stummer János
a nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.