OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 16., szerda 12:50

A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 16., szerda (OS) - Minden eddiginél színesebb a program az idei Budapest100 hétvégéjén - a legidősebb és a legfiatalabb megnyíló épület között 210 év van

    A Budapest100 városi fesztivál idén 10 éves. A jubileumi évben minden eddiginél több ház és közösség jelezte, hogy csatlakozik a programhoz – és ez a tavaszról őszre halasztott új időpontban is így van. A sikeres civil ünnepet szeptember harmadik hétvégéjén "Találkozzunk a Tizediken!" mottóval rendezik. A házak bemutatása és a programok megismerhetők a honlapon, a most fejlesztett applikáció segítségével pedig könnyen tervezhetők az útvonalak. A megnyitót a KÉK – Kortárs Építészeti Központban tartják, ahol a szakmai szervezet alapításának 15. évfordulóját ünneplő kiállítás is látható és amely egyike az idei csatlakozó helyszíneknek. A tizedik Budapest100 újdonsága, hogy most kortól és helytől függetlenül csatlakozhattak azok a közösségek, akik szívesen megnyitják a házuk kapuját, hogy a pincétől a padlásig bemutassák, ahol élnek és dolgoznak. Az ingyenes eseménysorozatot önkéntesek és lakók közösen szervezik. Minden ház érdekes!  

Bővebb információ és további részletek a Budapest100 rendezvény Facebook-, Instagram- és weboldalán.

     Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.