OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. szeptember 20., vasárnap 10:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 20., vasárnap (OS) - A kormány nulla és hiteltelen tájékoztatást adott a koronavírus-járványról az emberek véleménye szerint

    A Demokratikus Koalíció online kérdőívet tett közzé korábban. Egy héten át 54 627 ember válaszolt a DK kérdéseire, akiknek 30%-a úgy nyilatkozott: a kormány túl kevés információt adott a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, 60%-uk pedig úgy véli, mindegy mit mondanak Orbánék, így is úgy is hazudnak.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul a kormány kommunikációjáról és a járvány kezeléséről az, hogy az emberek ilyen nagy számban minősítik kudarcosnak a tájékoztatást, illetve egyenesen hazugnak nevezik a fideszes vezetést. Mi, európai magyarok egyértelműnek látjuk, hogy a kormány csúfosan megbukott. Összevissza, kapkodó, semmitmondó intézkedéseket és kijelentéseket tettek, miközben a kétségbeesett magyarok mellett kellett volna állniuk és segíteni a bajban. Orbánék cserbenhagyták az embereket, és ezt az emberek is pontosan érzékelik, és ki is mondják.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.