2024. április 19. péntek

2020. szeptember 23., szerda 17:16

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - A munkások, a dolgozók ügyét ne bagatelizálják, ne tegyék sokad rendű kérdéssé. A tömegközlekedés stratégiai ügy. Az ott dolgozók azok, akik életben tartják fővárosunk működését. Nélkülük a Főváros, gyorsuló romlásnak indul.

Egyszerűen fogalmazva: Önnön maguknak emelt "tiszteletdíjat" szavaztak meg, ám a választóiknak a szavát, pénzbe sem kerülő jogos igényét sem hallják meg.

Ne bújjanak a fővárosi vállalatok vezetése mögé. Különösen ne az olyan, Önök utasításait végrehajtó cégek esetében, mint a BKV, Főpolgármesteri Hivatal, és a BKK. Ezek a cégek az Önök irányítása alatt állnak, azt teszik, amit Önök elvárnak.

A közös ügy komolyságának megfelelően kérem és elvárom, hogy tagságunkat, a munkásokat, és dolgozókat megtisztelje válaszadásával, kérdéseinkre, kéréseinkre, amelyet Önnek címeztünk meg és nem egy a városi tulajdonban, az Ön felelősségi körében álló, utasításokat végrehajtó vállalatnak, vagy annak menedzsmentjének.

Ismételten szeretném a figyelmét felhívni arra, hogy súlyos következményekkel járhat a városvezetés késlekedése, a döntések halogatása!
A fővárosi tömegközlekedésben dolgozók és családjaik élete Önnek-Önöknek semmit sem ér!?

Budapest, 2020. szeptember 23.
Tisztelettel: Bajzik Tamás Nemzeti Szakszervezet elnök s.k.

Kiadó: Nemzeti Szakszervezet