OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 23., szerda 17:16

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - A munkások, a dolgozók ügyét ne bagatelizálják, ne tegyék sokad rendű kérdéssé. A tömegközlekedés stratégiai ügy. Az ott dolgozók azok, akik életben tartják fővárosunk működését. Nélkülük a Főváros, gyorsuló romlásnak indul.

    Egyszerűen fogalmazva: Önnön maguknak emelt "tiszteletdíjat" szavaztak meg, ám a választóiknak a szavát, pénzbe sem kerülő jogos igényét sem hallják meg.

Ne bújjanak a fővárosi vállalatok vezetése mögé. Különösen ne az olyan, Önök utasításait végrehajtó cégek esetében, mint a BKV, Főpolgármesteri Hivatal, és a BKK. Ezek a cégek az Önök irányítása alatt állnak, azt teszik, amit Önök elvárnak.

A munkások, a dolgozók ügyét ne bagatelizálják, ne tegyék sokad rendű kérdéssé. A tömegközlekedés stratégiai ügy. Az ott dolgozók azok, akik életben tartják fővárosunk működését. Nélkülük a Főváros, gyorsuló romlásnak indul.

A közös ügy komolyságának megfelelően kérem és elvárom, hogy tagságunkat, a munkásokat, és dolgozókat megtisztelje válaszadásával, kérdéseinkre, kéréseinkre, amelyet Önnek címeztünk meg és nem egy a városi tulajdonban, az Ön felelősségi körében álló, utasításokat végrehajtó vállalatnak, vagy annak menedzsmentjének.

Ismételten szeretném a figyelmét felhívni arra, hogy súlyos következményekkel járhat a városvezetés késlekedése, a döntések halogatása!
A fővárosi tömegközlekedésben dolgozók és családjaik élete Önnek-Önöknek semmit sem ér!?

Budapest, 2020. szeptember 23.
Tisztelettel: Bajzik Tamás Nemzeti Szakszervezet elnök s.k.
    
     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.