OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. szeptember 23., szerda 19:25

A Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 23., szerda (OS) - ÚJ családi bölcsődére pályáztak

    A Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány sikeres pályázatának köszönhetően Pápa új családi bölcsődével gazdagodhat.
A beruházás célja a bölcsődei férőhelyek számának növelése Pápán.
Az új családi bölcsőde, két csoportszobájában 14 kisgyermeket gondoznának. Az új épületben a szükséges funkcionális helyiségeket is kialakítják. Beszerzik a bútorokat, a berendezéseket, a munkavégzéshez szükséges és kapcsolódó eszközöket, valamint a játékokat.
Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló családi bölcsőde megépítése hosszú távon megoldást jelent a Pápa és környékén élő kisgyermekek bölcsődei ellátására, továbbá négy új munkahelyet is teremtenek.
Az alapítvány célja ezzel a fejlesztéssel, hogy a munkába visszatérni szándékozó kisgyermekes szülőknek segítse gyermeke bölcsődei elhelyezését, és ezzel is segítve a családokat.
A kivitelező a munkálatokat tavaly júliusában kezdte meg, az új épület műszaki átadás átvétele ez év augusztusa. A több mint 49 millió forint értékű beruházás a Széchenyi 2020 Terület – és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósul meg.

     Kiadó: Vidám Aprófalva Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.