OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. szeptember 27., vasárnap 14:14

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 27., vasárnap (OS) - Újabb szintet lépett a Fidesz: alpári és durva szavakkal sértegetik a választókat, és közben még ki is nevetik őket!

        Nemrég került az internetre a videó, amelyben Koncz Zsófia testvére nyomdafestéket nem tűrő szavakat mond telefonálás közben egy választópolgárnak, a körülötte lévők pedig ahelyett, hogy rendre utasítanák a fiatalembert, inkább nevetgélnek a vérig sértett választón. Amikor pedig ezt számon kérik tőlük, nem elnézést kérnek, hanem azzal mentegetőznek, hogy csak vicceltek!
     Ezek után még világosabb, hogy mit gondol Koncz Zsófia és köre a választókról. Nekik a borsodi emberek annyit érnek, amennyire tisztelik őket: semennyit! Koncz Zsófia mondhatta volna azt is, hogy bocsánatot kér a testvére viselkedéséért, vagy legalább jelezhette volna, hogy nem ért egyet vele. Ő azonban nem ezt tette. Ahelyett, hogy elnézést kért volna a méltatlan mondatokért, csak annyit mondott: a testvére viccelődött. Mindenkinek ismerős lehet ez a magyarázat például onnan, amikor a fideszes Pócs János betett egy cigány embert a kazánjába, és azzal fenyegette, hogy megégeti, utána nem bocsánatot kért tőle, hanem csak annyit mondott: viccelt. Ahogy Pócs, úgy Koncz is elintézte annyival, hogy viccelt. Mindannyian méltatlanok a magyar emberek képviseletére.
     Nincs két Fidesz, hanem csak az van, ami ezen a videón is látható. Arrogancia, közöny és lenézés. Az emberek nem kérnek a kormány mocskos szidalmazásaiból, arroganciájából, megunták, hogy semmibe veszik, lenézik őket, és elegük van a lopásból!

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.