OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 09:26

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - A Fidelitas XVII. Kongresszusának zárónyilatkozata

        A koronavírus járvány a feje tetejére állította a 2020-as évet és új kihívások elé állította családjainkat és közösségeinket. A vírus első hulláma elleni sikeres védekezés mindannyiunk sikere. A fegyelmezettség, az egymás iránt érzett felelősség, az összefogás jegyében országszerte több száz Fidelitas csoport járult hozzá a vírus elleni védekezéshez. A Nemzeti Konzultáción keresztül 1 millió 793 ezer ember fejezte ki a véleményét a vírus elleni védekezésről, így számunkra is világos, mi a teendő a járvány második hullámában. Úgy kell küzdenünk a vírus terjedése ellen, hogy az ellenzékre most sem számíthatunk és közben Magyarországnak működnie kell! Ebben pedig nekünk fiataloknak, az eddigieknél is nagyobb szerepünk van: a szabályokat betartva úgy kell tudnunk segíteni, hogy ne fertőzzük meg egymást, szüleinket és nagyszüleinket, akiknek ezen az életük múlhat.
A vírus mellett egy másik veszély is fenyegeti a magyar emberek, így a fiatalok jövőjét: gátlástalan és elvtelen politikusok kapaszkodnak össze, hogy 2022-ben megpróbálják magukhoz ragadni a hatalmat.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.