OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 10:07

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Ne Budapestről akarják megmondani a politikusok, hogy kire szavazzanak az erdélyi magyarok!

        A romániai önkormányzati választásokat megelőzően magyarországi pártok közvetlenül bekapcsolódtak a kampányba. A Jobbik elítélte, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes és Potápi Árpád államtitkár az RMDSZ-re szavazásra szólított fel, kijelentve, hogy Romániában kizárólag ők képesek a magyar érdek védelmére. Fekete-Győr András még ennél is tovább ment az elfogadhatatlan beavatkozásban, amikor a Momentum román testvérpártjára szavazásra buzdított.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.