OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 13:12

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Az Országgyűlés állítsa vissza a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíját – erről szóló határozati javaslat kerül az Országgyűlés elé

        Székely Sándor független országgyűlési képviselő a volt rendvédelmis Tóth Ádámmal, a BAZ megyei 6. számú választókerület független országgyűlési képviselőjelöltjével együtt országgyűlési határozati javaslatot dolgozott ki, hogy a törvényalkotó testület rendezhesse a rendvédelmi dolgozók fizetését, nyugdíját és életpályamodelljét.
     A héten Székely Sándor által benyújtandó határozati javaslat rehabilitációt kínál az életjáradékos rendvédelmiseknek, visszaépíti a korkedvezményes nyugdíjrendszert, továbbá megemeli a köztisztviselői illetményalapot, és tényleges kiszámítható életpályamodellt is tartalmaz.
     Innen letölthető a határozati javaslat. http://igenszolidaritas.hu/wp-content/uploads/2020/09/szekely_sandor_toth_adam_hatarozatijavasat0928
     Emlékezetes, 2011-ben rendvédelmi dolgozók kerültek hátrányos helyzetbe. Az akkori tiltakozások nem jártak sikerrel, így a rendvédelmi dolgozók ma nem nyugdíjat, hanem csak járandóságot kapnak, ami sérti a komoly és felelősségteljes dolgozók önérzetét, továbbá bármikor elvehető.
     Ezen felül, a rendőrök, a katonák, a tűzoltók, a büntetés-végrehajtásban dolgozók százezrei feladatuk fontosságához, nehézségéhez képest megalázóan keveset keresnek.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.