OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 15:42

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Bősz Anett: Az EMMI adjon számot a tesztelés működőképességéről!

    A magyar társadalom egészsége és élete nem játék. A járványt és az abból következő gazdasági-szociális krízist nem kommunikációs csatákban kell megoldani. Ha a legegyszerűbb és legfontosabb feladatok sem sikerülnek, akkor mit várunk a rendszerszintű kötelezettségek teljesülésétől? Ebben az ügyben kormánynak és ellenzéknek azonos a célja: mind többek egészségének megőrzése, mind többek maradéktalan felgyógyulása, és a gazdasági válságon való mihamarabbi túljutás mindannyiunk közös érdeke. Érthetetlen, hogy a kormány miért nem kér és miért nem fogad el segítséget a jelenlegi helyzetben. Minden európai ország vezetői összefogtak, politikai törésvonalakon átívelő szövetséget kötöttek a hazájuk érdekében. Páratlan felelőtlenség, hogy a magyar kormány nem megoldásokat keres, hanem politikai sikerekre tör, valódi teljesítmény nélkül.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.