OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 15:44

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Gratulálunk Soós Zoltánnak, Marosvásárhely polgármesterének!

        A romániai önkormányzati választáson Marosvásárhelyen Soós Zoltán, egy erős korrupció ellenes kampány után szerezte meg a szavazatok többségét, ezzel húsz év után ismét magyar vezetője lesz a városnak. A függetlenként induló, együttéléspárti polgármester egyértelműen változásokat hozhat a Székelyföld fővárosának is tartott településen, ami reményeink szerint a lakosok életminőségének javulását és a település fejlesztését fogja eredményezni. Soós határozott ígéretet tett arra, hogy politikájában nem az etnikai különbségeken lesz a hangsúly, és nemzeti hovatartozástól függetlenül minden marosvásárhelyi polgár érdekeit fogja képviselni. Gratulálunk Soós Zoltán győzelméhez és sok sikert kívánunk az elkövetkezendő évekre!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.