OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 22:21

A Védegylet Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - Takarékosabban a természetes Normafáért! A Védegylet Egyesület és az egyesület részvételével működő Normafa Természetesen Civil Koalíció közérdekű javaslata: Kezdeményezzük, hogy a kerület ne pazaroljon el újabb milliókat újabb szakértői anyagokra. Álláspontunk szerint a környezeti hatások előre jelezhetőek, ezért fölösleges újabb tanulmányok készítésére pénzt és időt fecsérelni.A környezet- és természetvédő szervezetek szerint a "fejlesztésre" elkölteni szándékozott pénznek a töredékéből megoldható lenne a területet rendszeresen látogató családok kényelmét biztosító infrastruktúra - kiemelten az erdei utak - szakszerű karbantartása, a hulladék összegyűjtése, továbbá a látogatási szabályok betartatása

    Takarékosabban a természetes Normafáért! A Védegylet Egyesület és az egyesület részvételével működő Normafa Természetesen Civil Koalíció közérdekű javaslattal fordul Pokorni Zoltán polgármesterhez és a Hegyvidéki Önkormányzathoz. Kezdeményezzük, hogy a kerület ne pazaroljon el újabb milliókat újabb szakértői anyagokra, melyekkel azt próbálja bizonygatni, hogy a Normafára tervezett - mesterséges hóval ellátott, éjszaka is kivilágított - sí- és szánkópályák üzemeltetése miatt megnövekvő látogatószám nem lenne jelentős káros hatással a védett erdő állatvilágára, és hogy a mesterségesen előállított hó nem lenne jelentős káros hatással a növényzetre és a talajra.
     Kiadó: Védegylet Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.