OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. szeptember 30., szerda 15:36

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OS) - Fideszes HR: a kultúráért egy cirkuszi bűvész felel, az SZFE kancellárja pedig egy gépesített lövésztiszt...

    A Fidesz ismét megmutatta, hogy mennyire szakmai szempontok alapján nevezi ki az egyes embereit a különböző posztokra. Pintér Sándor személyében már egy rendőrtábornok felel az egészségügyért, Kásler Miklós, mint nyugdíjas onkológus irányítja a köznevelést, a kultúrát Fekete Péterre, az egykori cirkuszi bűvészre bízták, most pedig egy katonát, egy gépesített lövésztisztet neveznek ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárjának.

Ideje lenne, hogy Orbán Viktor is észrevegye, hogy a személyzeti politikája óriási kudarc, mivel az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén is katasztrofális állapotok uralkodnak.

2022-ben kormány- és korszakváltásra van szükség azért, hogy az oktatásért és a kultúráért, valamint az egészségügy szakszerű megszervezéséért önálló minisztérium és kompetens kormánytag felelhessen az alkalmatlan fideszes bábok helyett.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.