2024. április 19. péntek

2020. szeptember 30., szerda 15:36

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OS) - Fideszes HR: a kultúráért egy cirkuszi bűvész felel, az SZFE kancellárja pedig egy gépesített lövésztiszt...

A Fidesz ismét megmutatta, hogy mennyire szakmai szempontok alapján nevezi ki az egyes embereit a különböző posztokra. Pintér Sándor személyében már egy rendőrtábornok felel az egészségügyért, Kásler Miklós, mint nyugdíjas onkológus irányítja a köznevelést, a kultúrát Fekete Péterre, az egykori cirkuszi bűvészre bízták, most pedig egy katonát, egy gépesített lövésztisztet neveznek ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárjának.

Ideje lenne, hogy Orbán Viktor is észrevegye, hogy a személyzeti politikája óriási kudarc, mivel az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén is katasztrofális állapotok uralkodnak.

2022-ben kormány- és korszakváltásra van szükség azért, hogy az oktatásért és a kultúráért, valamint az egészségügy szakszerű megszervezéséért önálló minisztérium és kompetens kormánytag felelhessen az alkalmatlan fideszes bábok helyett.

Kiadó: MSZP Országos Központ