OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 21. csütörtök
Ismertető


2020. szeptember 30., szerda 15:58

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OS) - Vékás Sándor: Mentsük meg közösen a magyar demokrácia utolsó bástyáit!

    A Liberálisok más utat ajánlanak. Az alapoktól kell újjáépíteni az önkormányzatiságot, megerősítve az 1990-es szándékot, ezzel erős gazdasági és önrendelkezési szabadságot biztosítva a helyi közösségeknek, egyúttal garanciát adva arra, hogy ezek csorbítása soha többé ne merüljön fel.
Ennek érdekében Vékás Sándor, a Liberálisok frissen megválasztott budapesti elnöke felkéri az ellenzéki együttműködés pártjait, támogassák kezdeményezésünket egy korszerű önkormányzati program elkészítésében, amelyben mi pártok és civilek, közösen meghatározzuk a 2022-es rendszerváltás utáni önkormányzati működés valódi és teljes körű önrendelkezésen alapuló feltételeit. Készüljön ennek részeként egy Budapest program is, amelyet a majdani kormányzat a főváros partnereként, az itt élők érdekében kíván megvalósítani.
Be kell látnunk, hogy 2022 az utolsó esélyünk arra, hogy közös erővel leváltsuk Orbán Viktor rendszerét, mielőtt teljesen szétveri a magyar önkormányzatiságot, a magyar demokrácia egyik utolsó védőbástyáját!
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.