OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. szeptember 30., szerda 16:03

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. szeptember 30., szerda (OS) - A helyi önkormányzatok napján nincs okunk az ünneplésre - Az Orbán-kormány mindent megtett, hogy szétverje az önkormányzatiságot, de Budapest DK-s polgármesterei nem adják fel a küzdelmet

    Szeptember 30-a az önkormányzatok napja Magyarországon. 1990-ben ugyanis ezen a napon tartották az első szabad, helyhatósági választást.

A Demokratikus Koalíció szerint ezen a napon jelenleg nincs okunk az ünneplésre. Nincs mit ünnepelni akkor, amikor az Orbán-rezsim kivette az irányítást az emberek által megválasztott képviselők kezéből, mikor minden forrást elvonnak az önkormányzatoktól, miközben egyre több és több terhet raknak rájuk. Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, Cserdiné Németh Angéla, dr. Kiss László, Dr. László Imre, Niedermüller Péter és Szaniszló Sándor, Budapest DK-s polgármesterei azonban teszik a dolgukat, kiállnak a településeik mellett, harcolnak a járvány és a gazdasági válság ellen. Mi, európai magyarok küzdünk a 2022-es kormányváltásért, ami után ismét lesz mit ünnepelni az ökormányzatok napján.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.