OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2020. október 5., hétfő 16:10

A Jezsuita Rend közleménye
    Budapest, 2020. október 5., hétfő (OS) - Október 19-ig várja a Faludi Film az amatőr filmesek és fotósok munkáit tematikus pályázatára. Az évente megrendezett nemzetközi filmes seregszemle és fotópályázat témája az idén a "Közösségben"

        A Faludi Nemzetközi Filmszemle a magyar jezsuita rendtartomány huszonhárom éve létrehozott rendezvénye, amelyhez 11. éve fotópályázat is társul. A minden évben november végén megrendezésre kerülő, idén rendhagyó módon ONLINE esemény alapvető célja, hogy a vizuális kultúra világán keresztül teremtő párbeszédet indítson el társadalmi kérdésekről és kreativitásra buzdítsa az alkotókat.
     Az idei év mottója a Közösségben. A közösség, legyen az akár digitális, az ember legbensőbb sajátja – közösségbe születünk, közösségben éljük át életünk kisebb és nagyobb szomorúságait, csodáit. Létünk személyes off- és online viszonyok szövedékében születik és teremtődik napról-napra újjá. A közösség a kölcsönös sebezhetőségek és gyógyulások tereibe von be, akár ezer kilométer távolból is a megérinthetőség és megszólíthatóság világát tárja fel előttünk, ennek minden kockázatával és ajándékával.
     A filmszemléről és a nevezés feltételeiről a Faludi Ferenc Akadémia honlapján található bővebb információ.

     Kiadó: Jezsuita Rend

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.