OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2020. október 9., péntek 14:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 9., péntek (OS) - A kormány azonnal kezdjen érdemi válságkezelésbe, mielőtt beüt a totális gazdasági katasztrófa

    Nyakunkon a gazdasági válság következő hulláma, akkora a baj, hogy ezt már a kormány sem tagadja tovább. Tegnap a pénzügyminiszter ismerte el, hogy a második hullám újabb gazdasági hanyatlást hoz, nehezebb lesz a kilábalás.

A DK hónapok óta mondja, hogy a legnagyobb felelőtlenség félvállról venni a bajt. Azt követeljük Orbánéktól, hogy azonnal kezdjenek érdemi válságkezelésbe és számoljanak el tételesen, mire költik el az uniós válságkezelő forrásokat. A korábbinál sokkal magasabb összeggel újra kell indítani a bértámogatást, meg kell duplázni a családipótlékot, és a nyugdíjasoknak azonnali, 50 ezer forintos nyugdíjkiegészítést kell adni. Orbánék túl sokáig éltek álomvilágban, ideje felébredni és azonnali válságkezelésbe kezdeni.

dr. Molnár Csaba
a DK ügyvezető alelnöke, EP-delegációvezetője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.