OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. október 9., péntek 15:08

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 9., péntek (OS) - Ezt is megoldottuk: Meghátrálásra kényszerült Orbán Viktor kaszinófronton is!

    Alig két nappal azután, hogy dr. Beleznay Zsuzsannával, a Jobbik szakpolitikusával elkészítettük, majd beterjesztettük "A játékkaszinókra és a kártyatermekre való járványügyi intézkedések kiterjesztéséről" szóló határozati javaslatunkat, az Orbán Viktor vezette maffiakormány inkább előremenekült, és kiterjeszti a szabályozást.

A kancelláriaminiszter ugyanis kénytelen volt bejelenteni, hogy a kormány döntött a kérdésben, és a kaszinóknak, játéktermeknek is zárniuk kell 23 órakor. Bizonyosan szomorúan vették tudomásul, hogy ráléptünk a tyúkszemükre, de ma már minden tájékozott ember tudja, hogy az álkeresztény Fidesz-KDNP azért próbálta elsunnyogni az ügyet, mert a baráti körök tulajdonában lévő szerencsejáték barlangoknak igyekeztek kedvezni. A filmügyi kormánybiztos halálát követő kaszinó-utódlási epizód, vagy az adriai luxusjachton orgiázó kaszinós kebelbarátok Scorsese-filmekbe illő története csak hab volt a tortán – a téma már évek óta borzolja már a kormánypárti tábor kedélyeit is.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.