OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. október 13., kedd 14:35

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 13., kedd (OS) - Ha a baloldalon múlna, már most sem lenne hitelmoratórium – Reagálás Varju László (DK) sajtótájékoztatójára

    Ha a baloldalon múlna, már most sem lenne hitelmoratórium. Elképesztő, hogy azok papolnak hitelmoratóriumról, akik egyszer már nemet mondtak arra, veszélybe sodorva ezzel a családok életszínvonalát és a munkahelyeket. Amikor ugyanis a vírus miatti veszélyhelyzet megszűnt, a baloldal Gyurcsány irányításával nem volt képes támogatni az átmeneti szabályokat, így többek között a hitelmoratórium év végéig történő meghosszabbítását sem. Most sem képesek segíteni a védekezést, nem segítenek az országnak, ehelyett kamuhíreket gyártanak. A fizetési moratórium 1,6 millió magyar embernek és több mint 60 ezer vállalkozásnak nyújt segítséget, mintegy 2000 milliárd forint értékben. A Fidesz ezért továbbra is kiáll a kormány világszerte is egyedülálló intézkedése mellett és kész minden támogatást megadni, ahhoz, hogy - a családok, a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a közfoglalkoztatottak és a bajba került vállalkozók – esetében, januártól további hat hónappal meghosszabbítsuk a moratóriumot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.