2020. október 22. csütörtök

2020. október 14., szerda 10:49

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) - 2,5 milliárd forint jut járványvédelmi rendszerek kialakítására

Az Agrárminisztérium az eredeti forráskeret megnövelése mellett minden olyan pályázót várhatóan támogatásban fog részesíteni, aki a pályázat benyújtásához szükséges jogosultsági minimum kritériumoknak megfelel.

A beruházások, fejlesztések támogatására nemcsak a versenyképesség növelésének alapvető eszközeként tekinthetünk, hanem olyan lehetőségként is, amely révén az állattartók képesek napjaink egyik legégetőbb problémakörére, az állategészségügyi kockázatokra ésszerű válaszokat adni. A különböző járványos állatbetegségek állattartó telepeken történő megjelenésének valószínűsége számos technológia alkalmazásával csökkenthető.

Kiadó: Agrárminisztérium