OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. október 14., szerda 13:05

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) - Kiállunk a Dunaferr dolgozói mellett és részt veszünk a tüntetésen!

    Az MSZP szociáldemokrata pártként természetes szövetségese a szakszervezeteknek és a munkavállalóknak, ezért kiáll a Dunaferr Zrt. dolgozói mellett és támogatja a Vasas Szakszervezeti Szövetség érdekvédelmi harcát.

Teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy a Dunaferr vezetése a törvényeket megsértve több részletben akarja kifizetni a dolgozók bérét és juttatásait! A fizetések késése még békeidőben is, nemhogy most egy válság közben, komoly gondokat okoznak a családoknak, mivel ahogyan az érdekvédők fogalmaznak "a számlák, törlesztőrészletek nem várnak."

Mit tesz ebben a helyzetben a kormány? Csendben végignézi a törvénysértést, cserben hagyja a dolgozókat és a cégek oldalára áll. Nem először teszi ezt a Fidesz és sajnos nem is utoljára, hiszen a kormány folyamatosan munkavállaló-ellenes rendelkezéseket hoz, amelyekkel teljesen kiszolgáltatja a dolgozókat.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.