OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 14., szerda 16:44

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) - 1000 halott: megbukott a kormány járványkezelése

    Több mint 40 000 fertőzött és 1000 halott, ennek zöme az elmúlt hetekben. A kormány láthatóan bedobta a gyeplőt és belenyugodott a koronavírus elszabadulásába. A magyar lakosságot magára hagyták.

Az Orbán-kormány képtelen reagálni a pandémia rohamos terjedésére. Helyzetkezelése semmit sem változott a nyár óta, miközben a számok exponenciálisan növekednek. A nyári időszakban több hónap (!) állt rendelkezésre ahhoz, hogy az Orbán-kormány felkészüljön a második hullámra, de ezt láthatólag átaludta; érdemi döntések helyett csak sodródik az eseményekkel, magukra hagyva az embereket. Eluralkodó félben van a tehetetlenség és a közöny, mintha az Orbán-kormány lemondott volna a vírusterjedés érdemi kezeléséről.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.