OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 14., szerda 17:09

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) -

    A Magyar Nemzet szeptember 23-án megjelent cikke nyomán több sajtótermék is átvette hírt, miszerint "Heisler András után több más zsidó vezető is éles kritikával illette a jobbikos Bíró Lászlót, a baloldal közös képviselőjelöltjét annak antiszemita és rasszista megnyilvánulásai miatt". A kampány lezárultával kijelentjük: megkönnyebbüléssel vettük tudomásul, hogy antiszemita kijelentéseiről elhíresült jelöltjük a választók bölcsességének köszönhetően nem jutott be a Magyar Országgyűlésbe, ahol egyetlen ilyen nézeteket valló képviselőnek sincs helye.

Magyarországon - európai viszonylatban különösen - biztonságban él a zsidó közösség. Intézményeit nem érik fizikai támadások, közösségünk tagjai biztonságban érezhetik magukat, hitéletüket szabadon gyakorolhatják.

     Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.