OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. október 14., szerda 17:48

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) - Tapasztalatcsere a Vállalati Fehér Könyvről

    Hazai vállalkozások képviselői osztották meg tapasztalataikat az egészségügyi védekezést támogató Vállalati Fehér Könyv alkalmazhatóságáról és ismertették a munkavállalók egészségét védő eddigi intézkedéseiket a Vállalati Fehér Könyv első tapasztalatai címmel megrendezett kétnyelvű online konferencián 2020. október 14-én.

"Az, hogy Magyarországnak a koronavírus-járvány ellenére működnie kell, azt is jelenti, hogy a vállalkozásoknak is működniük kell Magyarországon. Gazdaságstratégiai szempontból tehát kulcsfontosságú, hogy minden vállalkozás tisztában legyen a munkavállalók egészségének megóvásához szükséges tudással. Ezért készítettük el a Vállalati Fehér Könyvet, most pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ez mennyiben segítette a vállalkozásokat a gyakorlati védekezésben, illetve, hogy milyen további intézkedéseket tettek a cégek önállóan, amelyek megosztása segítséget jelenthet más vállalkozásoknak is" – mondta el megnyitó beszédében György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.